Meridian vazhdon fushatën “Dhuro gjak – shpëto jetë”
EKONOMI KOSOVA KRONIKA E ZEZË LAJME MALI I ZI POLITIK SHËNDETI SHOWBIZI SHQIPËRI SPORT TEKNOLOGJI

Meridian vazhdon fushatën “Dhuro gjak – shpëto jetë”

Punonjësit e ndërmarrjes Meridian nga Herceg Novi vazhduan aksionin "Dhuroni gjak - shpëtoni një jetë!" dhe dërgoi një mesazh të fortë solidariteti. Çdo njësi gjaku mund të shpëtojë 4 jetë, punonjësit e Meridian nga Herceg Novi vazhduan aksionin…