Sun. Nov 28th, 2021

Ndërsa reshjet e borës vazhdojnë të mbulojnë Edmontonin dhe zonën përreth, shoferët inkurajohen të jenë të vëmendshëm ndërsa janë në rrugë.

Për shkak të përkeqësimit të kushteve është paralajmëruar drejtuesit e mjeteve.

Policia thotë se rrugët janë të akullta dhe bora zvogëlon dukshmërinë në zonë.

Policia rekomandoi disa këshilla për të ndihmuar me udhëtimin e sigurt:
Sigurohuni që automjeti të jetë plotësisht i pastruar nga bora
Ndizni dritat
Ulni shpejtësinë dhe rrisni hapësirën
Paketoni një çantë të mbijetesës në dimër