Tue. Jan 25th, 2022

Arjola, gjatë qëndrimit të saj të ka rrëfyer për të kaluarën e saj të vështirë dhe sakrificat që ka kaluar për të rritur fëmijët e saj.

Për një pjesë të konkurrentëve, sjellja e Arjolës është viktimizim. Kjo temë nxiti një debat të ashpër në spektaklin e sotëm. Einxhel thotë se të gjitha kanë historitë e tyre të vështira dhe fakti se nuk i flasin, nuk od të thotë se nuk i mendojnë.

Të njëjtën gjë tha dhe Antonela dhe disa banorë të tjerë. Ndërkohë, vetë aktorja u përlot ndërsa tha se për fëmijët do të bënte gjithçka, “më ka marrë malli për ta. Nëse qaj dy herë, do të ngrihem shtatë herë”.