Wed. Jan 26th, 2022

Pak më parë në magjistralen Prishtinë-Pejë ka ndodhur një aksident trafiku, shkruan Gazeta Sinjali.

Nga fotografitë, shihet se një kamion është rrotulluar.

Sinjali ka kontaktuar me Policinë e Kosovës dhe është në pritje të përgjigjes.

https://02press.com/wp-content/uploads/2021/12/85FDA3AE-683C-4CD7-A205-FEFC1C892427.jpeg