Wed. Jan 26th, 2022

Një makinë u bë “fluturuese” dhe u përplas për katin e dytë të një ndërtese në Santa Ana, Kaliforni, të dielën, duke bërë që automjeti pjesërisht të “lidhet” për një ndërtesë.
Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, vetura Nissan Sedan me sa duket kaloi një ndarës rrugësh jashtë ndërtesës dhe fluturoi rreth 60 metra përpara se të përplasej në katin e dytë të ndërtesës, ku ndodhet një klinikë dentare.