Wed. Jan 26th, 2022

Afganistani po përballet me mungesa të mëdha ushqimore. Me afrimin e dimrit,rrugët e furnizimit në pjesë të mëdha të vendit do të ndërpriten nga dëbora. Agjencitë e ndihmave thonë se po nxitojnë për të shmangur urinë dhe kequshqyerjen në temperaturat e ftohta të dimrit.