Sat. Oct 23rd, 2021

Në Malin e Zi, 51.4 përqind e popullsisë së rritur u vaksinua me dozën e parë të vaksinës së koronavirusit, dhe 45.4 përqind u rivaksinuan.

Deri më tani, janë dhënë 442.333 doza të vaksinës kundër koronavirusit.

Doza e parë e vaksinës u mor nga 234,862 persona ose 37.9 përqind, dhe e dyta nga 207,471 ose 33.5 përqind e popullsisë së përgjithshme.

Në Malin e Zi, 2,250 persona morën dozën e parë të vaksinës në 24 orët e fundit, dhe 1,051 persona u rivaksinuan.

Vaksinimi masiv kundër COVID 19 në Mal të Zi filloi më 4 maj.