Simptomat e kovideve që mund të zgjasin deri në një vit
Covid-19 SHËNDETI

Simptomat e kovideve që mund të zgjasin deri në një vit

Studiuesit gjermanë kryen një studim të botuar në revistën Sëmundjet Infektive Klinike dhe rezultatet e hulumtimit të tyre treguan se 77.1 përqind e pacientëve kovidë kishin simptoma të sëmundjes edhe një vit pasi u infektuan.…