Parashikimi i motit per diten e sotme
LAJME

Parashikimi i motit per diten e sotme

Sot në Mal të Zi do të jetë kryesisht me diell dhe shumë ngrohtë. Në veri, në mëngjes në lugina mjegull ose mjegull afatshkurtër, në pasdite zhvillimi i moderuar i reve, dhe në male është…