Sat. Oct 23rd, 2021

144,023 qytetarë u rivaksinuan në Mal të Zi, u botua në faqen e internetit covidodgovor.me.

Doza e parë u mor nga 158,511 njerëz.

Instituti i Shëndetit Publik njoftoi se 19 raste të reja të infektimit u regjistruan sot dhe nuk pati vdekje .

Në Malin e Zi, gjithsej 321 njerëz janë të infektuar me kovid-19.