Sun. Nov 28th, 2021

Aksidenti ndodhi në autostradën Akhisar-Sëndërgë të Turqisë në mbrëmje.

Makina nën drejtimin e Emre F., e cila po shkonte në drejtim të Akhisarit,pasi shoferi humbi kontrollin e timonit u përplas me autobusin e drejtuar nga Mehmet Ali A., i cili vinte nga korsia e kundërt, dhe më pas me makinën nën drejtimin e Cihan E., e cila gjithashtu vinte nga korsia e kundërt

Në aksi dent, shoferi i makinës, Emre F. dhe pasagjeri Berkaj F., shoferi Mehmet Ali A., i cili ishte vetëm në autobus, dhe shoferi Xhihan E., Hava E., Bejza E. dhe Gyngor Emin Eren, të cilët ishin në makinën tjetër u p la gosën.

Numër i madh i ekipeve mjekësore dhe xhan dar merise u dërguan ne vendin e ngjarjes pas njoftimt nga njerëzit perreth.

Pas ndërhyrjes së parë të lën dua rit u dërguan ne sp ital ku pavarësisht ndër hyrjeve Güngör Emin Eren nuk mundej të mbi je tonte.

He timi rreth aksi dentit ende vazhdon